Blog

Ghid pentru achizitionarea meselor frigorifice
Ghid pentru achizitionarea meselor frigorifice
În sectorul de catering și oriunde lucrați în contact direct cu alimentele, echipamentele profesionale potrivite sunt capabile să optimizeze activitățile zilnice și să fluidizeze procesele de lucru, și răspunde nevoilor optime de conservare a materiilor prime, evitând risipa și asigurând calitatea. Într-o bucătărie profesională, primii aliați... Citeste mai mult
Masina profesionala de taiat legume - Ghid de cumparare
Masina profesionala de taiat legume - Ghid de cumparare
Masina profesionala de taiat legume este perfecta pentru bucătăriile restaurantelor care necesită prelucrarea rapidă, intensă și eficientă a legumelor. Datorită motoarelor puternice, acestea garantează o prelucrare rapidă și fără efort a legumelor chiar și în diferite tăieturi , deoarece vă permit să pregătiți o gamă largă... Citeste mai mult
Componente esentiale intr-o bucatarie profesionala
Componente esentiale intr-o bucatarie profesionala
Bucătăria este inima oricărui restaurant: este locul în care se prepară mâncărurile, aromele se combină și se întâmplă magia. Dar pentru a crea o bucătărie profesională de înaltă performanță, este important să aveți instrumentele potrivite în locurile potrivite. Primul lucru de luat în considerare este spațiul... Citeste mai mult

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!