Masina profesionala de taiat legume este perfecta pentru bucătăriile restaurantelor care necesită prelucrarea rapidă, intensă și eficientă a legumelor. Datorită motoarelor puternice, acestea garantează o prelucrare rapidă și fără efort a legumelor chiar și în diferite tăieturi , deoarece vă permit să pregătiți o gamă largă de felii, Julien, cuburi etc. deoarece sunt echipate cu lame pentru: feliere, tocat, grătar și nu numai.
Pe lângă accelerarea lucrărilor de tăiere, această mașină profesională vă permite să obțineți un rezultat perfect și omogen fără a deteriora caracteristicile nutriționale și organoleptice ale alimentelor.
Cum să alegi tăietorul potrivit pentru legume?
• Este important să luați în considerare dimensiunea și capacitatea rezervorului.
• Apoi trebuie să luați în considerare diferitele opțiuni de tăiere disponibile. Unele tăietoare de legume taie doar vertical, în timp ce altele pot tăia atât pe orizontală, cât și pe verticală.
• In fine, alegerea unui model usor de demontat si curatat este importanta pentru a asigura igiena produsului, si pentru a evita problemele mecanice.
• Optați pentru modele cu mecanism de siguranță pentru a preveni contactul degetelor cu lamele ascuțite în timpul utilizării.
Exista diferite tipuri de lame, enumeram cele mai folosite:
• Disc Julienne: pentru taierea legumelor in fasii dreptunghiulare subtiri.
• Cub Cutter: pentru tăierea legumelor în cuburi mici.
• Disc de fâșii: pentru tăierea legumelor în fâșii subțiri.
• Disc: pentru tăierea legumelor în discuri subțiri.
• Disc spiralat: pentru taierea legumelor in spirale subtiri.
De obicei, tăietoarele profesionale de legume se vând fără discuri incluse, fiecare mașină trebuie să aibă propriile discuri, nu puteți folosi un alt disc de producție. Discurile nu trebuie spălate niciodată în mașina de spălat vase, ci sub jet de apă și fără a folosi săpunuri agresive.
Cumpărați de pe site-ul nostru www.kitchenconcept.ro tăietorul de legume care se potrivește cel mai bine bucătăriei dumneavoastră.